Del në shitje “shtëpia” e Tony Sopranos

Written by on 03/06/2019

Shtëpia e bosit mafioz të ekranit, Tony Soprano, ka dalë në shitje fiks 20 vite pas fillimit të transmetimit të serisë televizive të shumëndjekur. Shtepia në New Jersey ka dale ne shitje për 3.4 milionë dollarë. Në fakt, një faqe interneti që vlerëson pronat e paluajtshme e vlerëson atë në 1.63 milionë dollarë, por pronarët mendojnë se statusi “Hollywood”-ian i pronës do t’u sjellë atyre më shumë fitime. Tani, fansat e “Sopranove” dhe familjes mafioze në New Jersey, me të ndjerin James Gandolfini në rol kryesor, kanë mundësinë të blejnë shtëpinë ku janë filmuar shumë skena. Shtëpia është bërë edhe një atraksion turistik jo zyrtar, pasi  ka edhe një faqe shuem te ndjekur në Facebook


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist