Danimarka fut si lende shkollore… Perqafimin!

Written by on 11/01/2019

Danimarka fut si lende shkollore… Perqafimin!

 

Danimarka fut si lende shkollore perqafimin si nje menyre e mire per ta
bere me te lehte e me te kendshme per femijet procesin e shkollimit.
Ekspertet daneze thone se perqafimi i ben nxenesit te qendrojne larg
nga bullizmi dhe ankthi. Prandaj per keto arsye perqafimi eshte nje
lende e vertete shkollore. Nxenesit perqafojne njeri tjerin dhe mesuesit
ne nje ore te dedikuar duke mesuar njekohesisht edhe perfitimet nga kjo
lende. Metoda e re daneze per te edukuar femijet me lumturine ne
shkolle dhe familje na jep disa spunto interesante drejt nje jete me te
lumtur.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist