Daltat ne duar, nis sezoni i germimeve.

Written by on 30/03/2018

Daltat ne duar, nis sezoni i germimeve.

Germimet arkeologjike te cilat jane nje tjeter vlere e trashegimise kulturore dhe ngjallin kuriozitet per vizitoret e huaj, jane vene ne qender te vemendjes se fundmi nga autoritetet e kultures ne vend. Nje sere projektesh shkencore jane miratuara se fundmi nga Keshilli Kombetar i Arkeologjise, synojne qe pergjate ketij viti ne zgjerimin e germimeve arkeologjike, permes te cilave do te perfitohet informacion i ri mbi qytetet antike dhe sitet arkeologjike te vendit tone, duke rritur mundesine per vizitueshmerine e tyre pergjate sezonit turistik. Sipas Ministres se Kultures keto projekte kerkimore ne fushen e Arkeologjise jane me interes jo vetem per studiuesit e Institutit te Studimeve Arkeologjike, por edhe per zhvillimin e turizmit kulturor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist