Dalin shifrat/ Shqipëria, rritje e madhe e pasagjerëve gjatë verës!

Written by on 08/10/2021

Sipas statistikave të publikuara nga Autoriteti i Aviacionit Civil,  sezoni veror në Shqipëri solli një rritje të konsiderueshme të numrit të pasagjerëve në periudhën qershor-gusht 2021.

Gjatë 2020-ës u vu re një rritje e numrit të pasagjerëve në masën 36% për fluturimet e skeduluara, 46% për fluturimet charter, si dhe 37% për numrin total të pasagjerëve./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background