Dalin shifrat e konsumimit te alkolit nga adoleshentet shqiptarë.

Written by on 28/03/2019

Sipas të dhënave nga Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë adoleshentët shqiptarë kanë ndër normat më të ulta të konsumimit të alkoolit në Europë. Nga mesatarja europiane qe eshte 48%, shqiptaret kane nje perdorim prej vetem 32% dhe kjo e ben Shqipërine të jetë në vend të katërt së bashku me Finlandën sa i përket normës më të ulët të përdorimit të alkoolit mes 15-16 vjeçarëve. Rekordin europian e mban Islanda me vetëm 9% dhe Danimarka me perqindjen me te larte, 73%.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist