Dalin rregullat e reja/Çfarë duhet të dini para se të udhëtoni në Zvicër

Written by on 21/09/2021

Për të gjithë pasagjerët shqiptarët që janë të vaksinuar dhe duan të udhëtojnë drejt Zvicrës, duhet të plotësojnë formularin e hyrjes online si dhe të paraqesin certifikatën e Covid-19. Zvicra njeh vetëm vaksinat e autorizuara nga Agjencia Europiane e Medikamenteve.

Për ata që nuk janë të vaksinuar bëhet me dije se përvec formularit online, duhet të paraqesin në hyrje rezultatin negativ të testit PCR dhe të bëjnë një test të dytë 4 deri në 7 ditë pas hyrjes në Zvicër./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background