Dalin në shitje hotelet e Spanjës, koronavirusi zeron turistët!

Written by on 27/11/2020

Ekonomia e Spanjës është shumë e varur nga turizmi dhe bllokimet për të parandaluar koronavirusin e kanë goditur rëndë, këtë sektor. Rezulton se deri në tetor numri i hoteleve të nxjerra në shitje është rritur me 19%. Sipas të dhënave nga Instituti Kombëtar i Statistikave i Spanjës, 1/3 e hoteleve në vend janë mbyllur, ndërkohë që rezervimet ranë në masën 83%. Pandemia e ka bërë Spanjën të përballet me një nga situatat më të vështira ndonjëherë, në fushën e turizmit!


Current track

Title

Artist