Ç’po ndodh në Fier?

Written by on 19/11/2019

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se punimet për Bypass-in e Fierit po ecin me ritme të shpejta. Aktualisht ka mbaruar vendosja e tombinove dhe po punohet për mbushjen përreth mbikalimeve, shtresës së karrexhatës së djathtë dhe rrugët paralele dytësore. Gjithashtu,po punohet për rregullimin dhe sigurimin e urës si dhe mbrojtjen nga erozioni. Pritet që hapja e dy korsive me të gjitha standardet në këtë aks të lehtësojë qarkullimin e mjete por edhe të shkurtojë distancën drejt jugut.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist