Ç’po ndodh mes Kosovës dhe Shqipërisë?

Written by on 22/11/2019

Bazuar nga të dhënat e doganës së Kosovës, vendosja e pikës doganore në portin e Durrësit, janë proceduar rreth 4 mijë maune me destinacion terminalet doganore në Kosovë.Pika doganore e Kosovës është vendosur më 15 janar të këtij viti. Mallrat që kanë destinacion tregun e Kosovës kontrolohen dhe zhdoganohen nga zyrtarët e doganës së Kosovës të vendosur në këtë port. Aktualisht në doganë punojnë 6 zyrtarë, dhe brenda 11 muajsh në pikën doganore të kosovës në port, kanë proceduar 3600 kërkesa apo maune transit me destinacion terminalet kosovare. Më shumë se 60% e mallrave të huaja që hyjnë në Kosovë, shfrytëzojnë portin e Durrësit dhe atë të Shëngjinit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist