Çokollata juaj e preferuar është në telashe!

Written by on 22/11/2019

Hetuesit austriakë kanë nisur kërkimet për një grabitës i cili ka mashtruar një fabrikë në mënyrë që t’i dorëzonte atij një kamion me 20 tonë çokollatë.  Fabrika i ka dhënë detyrë një kompanie austriake të dërgonte produkte të të saj të një kompanie të famshme çokollatash, në Belgjikë , por kontrata e transportit është kaluar më pas te një firmë mallrash hungareze, që ka punësuar një kontratues çek.Megjithatë çokollata nuk e ka arritur destinacioni e saj, kamioni dhe drejtuesi I tij janë zhdukur.Hetuesit kanë zbuluar se targat kanë qenë të vjedhura dhe shoferi nuk punon për kompaninë çeke.


Current track

Title

Artist

Background