Cmimi i karburantit ul fitimet e kompanisë ajrore!

Written by on 11/05/2019

 

“International Airlines Group”, ka deklaruar fitime më të ulëta si pasojë ë rritjes së cmimit të karburantit. Sipas të dfhënave të kompanisë ajrore, të ardhurat e tremujorit të parë të këtij viti janë ulur ndjeshëm , krahasuar me të njëjtën përiudhë të një viti më parë. Shefi ekzekutiv i linjës ajrore ka deklaruar se “sulmet” e cmimit të karburantit dhe ndryshimet e këmbimeve valutore kanë ndikuar ndjeshëm në raportet e fitimeve të tremujorit të parë.

BA, British Airways, Rollout, Roll Out Paint, A380


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist