Cirku i  parë në botë me hologramë në Gjermani!

Written by on 06/06/2019

 

 

Gjermania ka shmangur traditën e cirkut duke krijuar për herë të parë , cirkun me kafshë në formën  të hologramit. Cirku gjerman”Roncalli” ka peformuar që prej vitit 1976 por këtë herë ka ardhur me risinë e performancës së hologramës. Shfaqjet do të jenë me akrobaci dhe rrathë zjari, por jo me kafshë të vërteta . Hologramët 3D, janë krijuar me gjatësi dhe thellësi të madhe dhe performaca e tyre mun dtë shihet nga publiku në 360 shkallë. Sipas Daily Mail, ky është cirku I parë në botë me hologram.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist