Cilat projekte do te mbeshteten financiarisht nga qeveria?

Written by on 03/04/2019

Programi i qeverise shqiptare per rritjen dhe mbeshtetjen e agroturizmit eshte ne rritje, e ne vijimesi te projektit 100 Fshatrat kryeministri i vendit z Edi Rama ka deklaruar se investimet do te shtrihen edhe ne investime ne infrastrukturen e ujit, shkollave dhe rrugeve. Cdonjëri që ka një shtëpi ku mund të ofrojë mikpritje me fermën e vogël dhe nuk I ka mundësitë të përfshihet në eksport, duhet të shohë agroturizmin si rrugëdalje nga varfëria. Kryeministri sqaroi me tej se shtetit i duhen aplikime të besueshme dhe projekte bindëse qe te mund te mbeshtese keto biznese pasi keto nuk janë kredi apo borxhe, por para që merren për të realizuar projekte agroturizmi në fshat. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist