Cilat janë vendet më të pasigurta për të udhëtuar në Europë? Spanja vendi me infektimet më të larta.

Written by on 13/08/2021

Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve ka publikuar hartat e reja javore të situatës aktuale të Koronavirusit në vendet e BE –së.

Për shkak të një numri në rritje të rasteve të COVID-19 në të gjithë Evropën, hartat e reja sugjerojnë që duhet të vendosen më shumë kufizime udhëtimi midis shteteve anëtare, pasi më shumë vende janë bërë të kuqe nga të verdha që kanë qenë më parë. Rumania tani është kryesisht e verdhë, ndërsa javën e kaluar ishte krejtësisht e gjelbër. Në Itali, ka edhe më shumë rajone të kuqe, ndërsa disa pjesë të Holandës janë kthyer nga e kuqja në të verdhë. Situata mbetet e keqe në Spanjë, e cila është kryesisht e kuqe e errët.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background