Ciftet me diference ne gjatesi, me te lumtur!

Written by on 04/12/2018

Aq me e madhe qe eshte diferenca e gjatesise mes nje çifti te martuar, aq me e lumtur do te jete gruaja – te pakten keshtu thote studimi i ri nga hulumtuesit e Universitetit Konkuk. Duke i analizuar te dhenat e 7,850 grave nga nje anketim afatgjate, hulumtuesit kane zbuluar se ndryshimet e medha ne gjatesi ndikojne pozitivisht ne lumturine e gruas, edhe pse lidhja fillon te dobesohet gradualisht dhe ka tendenca te prishet e tera pas 18 viteve martese.  Edhe pse eshte i njohur fakti se grate i preferojne meshkujt e gjate per çiftezim, asnje studim nuk ka hetuar ne qofte se nje burre i gjate e ben gruan e tij me te lumtur. Sipas studimit te psikologut Gert Stulp ne universitetin Groningen ne Britani, meshkujt preferojne me shume femrat e shkurtra.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist