Çfarë rregullash duhet të dinë britanikët që udhëtojnë drejt Italisë

Written by on 22/03/2021

Ndërsa muajt e verës afrohen dhe vaksinat e suksesshme të Mbretërisë së Bashkuar vazhdojnë, perspektiva e pushimeve verore është në mendjen e shumë njerëzve. Për të gjithë britanikët, të udhëtuarit në Itali është subjekt i kufizimeve deri në 6 prill dhe hyrja lejohet vetëm për banorët ose për ata me nevojë urgjente siç janë puna, nevojat shëndetësore ose kërkesat e studimit.

A Guide to Air Travel in Italy | ITALY Magazine

Ata që dëshirojnë të udhëtojnë duhet të paraqesin në linjën ajrore një test negativ Covid-19 të marrë jo më shumë se 72 orë para fluturimit. Gjithashtu do t’u  kërkohet të bëjnë një test Covid jo më vonë se 48 orë pas mbërritjes në Itali./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background