Çfarë kanë shkaktuar ngjarjet ekstreme të motit në ekonominë e vendit?

Written by on 11/12/2019

Grupi “Colidiretti” dhe shoqata për tokën kanë deklaruar se ngjarjet ekstreme të motit kanë shkaktuar më shumë se 14 miliardë euro dëme në bujqësinë italiane, dekadën e fundit. Vetëm për vitin 2019, 16 rajone italiane kanë kërkuar shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme pas një katastrofe natyrore. Por pavarësisht kësaj, fondet që ishin caktuar për gjendjet e emergjencave në vitet 2013-2019 ishin më pak se 10%.


Current track

Title

Artist

Background