Çfarë është leja e gjelbër e mikpritjes dhe pse është e nevojshme?

Written by on 27/07/2021

Një numër në rritje i vendeve në Evropë po planifikojnë ta bëjnë të paligjshme hyrjen në bare dhe restorante pa provën e një vaksinimi COVID-19. Një rritje e rasteve duke përfshirë Francën, Italinë dhe Hollandën do të thotë se ‘kartat e gjelbërta’ do të kërkohen për të hyrë në të gjitha vendet e mikpritjes së brendshme.

Strategjitë ndryshojnë nga njëri vend në tjetrin, prandaj rekomnadohet që të jeni të informuar me rregullat para se të udhëtoni në ndonjë prej këtyre vendeve./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist