Cfare e pengon rritjen ekonomike ne Shqiperi?

Written by on 03/04/2019

Pas rritjes me 4% te vitit 2018, rritja ekonomike e Shqiperise per 3 vitet e ardhshme, sipas raportit ekonomik rajonal të Bankës Botërore, do te jete me e ngadalte se ne vitin 2018. Referuar raportit, ngadalësimi i ekonomisë do të ndikohet nga një sërë faktorësh të brendshëm e të jashtëm. Nje nga faktoret qe pritet te kete ndikim negative ne ekonomine e vendit eshte edhe ritmi i ngadaltë në ekonominë e vendeve të Bashkimit Europian. Ndërkohë, pasiguria politike e krijuar në vend si dhe vonesa në reforma shihen gjithashtu si pengesa për rritjen ekonomike.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist