Çfarë duhet të dini për udhëtimet në Spanjë tani

Written by on 02/07/2021

Udhëtarëve të vaksinuar në të gjithë botën, duke përfshirë SH.B.A. dhe Mbretërinë e Bashkuar u lejohet të hyjnë në Spanjë pa karantinë. Po ashtu shumë kufizime të tjera të lidhura me pandeminë kanë përfunduar. Spanja ka miratuar certifikatën dixhitale të BE-së e cila lehtëson lëvizjen e lirë në të gjithë bllokun.

Nëse vini nga një vend i BE-së me një situatë të mirë epidemiologjike, nuk ju kërkohet të paraqisni një certifikatë dixhitale COVID për të udhëtuar në Spanjë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist