Çfarë duhet të dini para se të udhëtoni në Belgjikë, “zemrën” e Evropës!

Written by on 19/07/2021

Të gjithë udhëtarët e vaksinuar plotësisht nga vendet jeshile, portokalli dhe të kuqe (vendet e BE) me një nga vaksinat e autorizuara të Agjencisë Evropiane të Barnave dhe që mund të tregojnë certifikatën e vaksinimit lejohen të udhëtojnë në Belgjikë pa testim ose karantinim. Një certifikatë që tregon se mbajtësi është negativ kundër koronavirus do t’i japë po ashtu udhëtarit një hyrje pa karantinë në Belgjikë.

Aktualisht Belgjika zbaton sistemin e koduar të ngjyrave sipas rajonit ose vendit, bazuar në të dhënat e Qendrës Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC), e cila azhurnohet çdo javë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background