Çfarë duhet të dinë turistët që planifikojnë të udhëtojnë në Hawaii

Written by on 26/01/2021

Ishujt Hawaii janë të hapur për udhëtarët këtë dimër. Shteti Aloha është një nga destinacionet në dispozicion të Amerikanëve tani, duke ofruar plazhe të klasit botëror dhe natyrë të jashtëzakonshme, kulturë të pasur, mundësi të panumërta për aventura dhe të gjitha këto mund të përjetohen pa pasaportë. Sidoqoftë, kufizimet e udhëtimit prej COVID-19 nënkuptojnë që vizita në Hawaii nuk është aq e lehtë sa ishte vitin e kaluar. Për ata që kërkojnë një arratisje në Hawaii në mes të pandemisë, duhet të dinë se testi negativ i Covid-19 është mënyra e vetme për të vizituar ishullin e famshëm dhe për të shmangur karantinën 10-ditore.


Current track

Title

Artist