Çfarë duhet të dijë një turist para se të vijë në Shqipëri dhe ku ta gjejë këtë informacion

Written by on 07/07/2021

Pas rekomandimit zyrtar nga Këshilli i Bashkimit Evropian, të gjitha vendet duhet të publikojnë informacion të saktë mbi rregullat që kanë vendosur për hyrjen e shtetasve të huaj. Për këtë arsye Ministria e Punëve të Jashtme në Shqipëri  ka publikuar linkun i cili është tashmë i aksesueshëm në faqen zyrtare të Ministrisë.

Të dhënat lidhur me atë që turistët duhet të dinë para se të hyjnë në territorin e Shqipërisë, përditësohen çdo ditë./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist