Certifikohen mjeshtrat e trashegimise kulturore

Written by on 25/10/2018

 

 “Çelesi i suksesit ne trashegimi eshte mirembajtja, njesoj si nje amvise e mire qe miremban shtepine”. Keshtu eshte shprehur ministrja e kultures  gjate ceremonise se dhenies se certifikatave te mjeshtrave te trashegimise kulturore. Mjeshtrat jane te trajnuar mbi teknikat tradicionale ne ndertim, qe shenjon dhe perfundimin e fazes se dyte te projektit “Aftesi per Punesimin e se nesermes”. Gjate tre kurseve 6-mujore te zhvilluara keto dy vitet e fundit jane certifikuar 131 personandersa vetem ne modulin e 3-te kane perfunduar me sukses trajnimin 47 ndihmes mjeshtra dhe 4 mjeshtra nga Berati, Gjirokastra, Korça, Fieri dhe Elbasani. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist