Celet pavijoni Gjergj Kastriot Skenderbeu ne Muzeun e FA.

Written by on 14/04/2018

Celet pavijoni Gjergj Kastriot Skenderbeu ne Muzeun e FA.

Ne Muzeun e Forcave te Armatosura eshte çelur nje pavion i ri qe i dedikohet heroit tone kombetar Gjergj Kastrioti Skenderbeu.Ne kete pavion jane te ekspozuara sende qe kane lidhje me heroin kombetar, arme te perdorura ne ate kohe, harta dhe stema te principatave te Arberit dhe mjaft dokumenta te tjera.  Ministrja e Mbrojtjes e pranishme ne kete aktivitet u shpreh se kjo ministri do te jete mbeshtetese kryesore ne veprimtarite qe do te zhvillohen ne kuader te vitit mbarekombetar te Skenderbeut, qe perkon me 550 vjetorin e vdekjes se heroit kombetar. Pavijoni pritet te jete nje nder me te vizituarit ne Muzeun e Forcave te Armatosura.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist