Cekia rrit bashkepunimin me operatoret turistik

Written by on 18/07/2018

Cekia rrit bashkepunimin me operatoret turistik

 

Cekia do te perqendrohet tek tregu turistik me shume gjate ketij viti duke bashkepunuar me operatoret turistik ne sherbim te agjenteve te udhetimit. Kjo eshte objektiva e autoriteteve te turizmit cek per vitin 2018 ne vijim. Drejtori i Entit Kombetar te Turizmit ne Republiken Ceke ka shpjeguar iniciativat e reja qe do te merren me qellim rritjen e numrit te turisteve ne Ceki dhe permiresimit te cilesise se sherbimit. Sipas tij bashkepunimi me tur operatoret e vendeve europiane do te jete nje prej projekteve qe do te synohet me shume per te zhvilluar turizmin kete vit. 35% e buxhetit do te shkoje per promovim dhe fushata marketingu ne favor te turizmit.

Travel news

Travel news


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist