Ç’do të ndodhë me hotelet në vitin 2020? Dalin projektet e reja!

Written by on 23/12/2019

Këtë vit janë miratuar projekte ndërtimi në hotele për më shumë se 100 milion  euro. Rritja e turizmit po bën që interesi për të investuar në struktura të reja jetë i lartë dhe për këtë vit. Sipas INSTAT janë dhënë 55 leje ndërtimi për strukturat akomoduese për 9 muajt e parë të këtij viti. Vitet e fundit, turizmi po nxitet edhe përmes incentivave fiskale. Që prej vitit vitit 2017, TVSH-ja për shërbimet e akomodimit u ul në 6%. Ndërsa është vendosur vitet e fundit që hotelet me katër dhe pesë yje të përjashtoheshin nga pagesa e tatimit  mbi të ardhurat për 1 periudhë 10 vjeçare.


Current track

Title

Artist

Background