Bypassi i Vlorës, i aksesueshëm për makinat gjatë sezonit turistik!

Written by on 11/06/2021

Autoriteti Rrugor Shqiptar bën me dije se punimet për Bypass-in e Vlorës po vijojnë me ritme të shpejta. Aktualisht po punohet për ndriçimin dhe pajisjen me sinjalistikën e nevojshme. Qëllimi është që bypass-i të jetë gati dhe i aksesueshëm për makinat gjatë sezonit turistik.

Kjo do të lehtësonte ndjeshëm lëvizjen e turistëve drejt jugut të vendit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background