Bullgaria ne Shengen ne 2019!

Written by on 29/11/2018

Manfred Weber, kandidati presidencial i Partise Popullore Europiane per Komisionin Europian, ka pohuar se Bullgaria do te hyje pjeserisht ne zonen Shengen ne vitin 2019. Kjo do te thote se pasagjeret ne fluturimet midis Bullgarise dhe Zones Shengen nuk do te jene subjekt i kontrolleve te pasaportave.Megjithate, Bullgaria nuk do te hyje plotesisht ne kete zone, pasi kontrollet do te vazhdojne te kryhen ne pikat e kalimit kufitar tokesor, kryesisht per shkak te migrimit te paligjshem.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist