Bullgaret zgjedhin rajonin, rritet numri i tyre ne destinacionet ballkanike!

Written by on 11/06/2018

Sipas te dhenave zyrtare te publikuara nga Instituti Kombetar i Statistikave, ne muajin prill, bullgaret udhetuan me shume ne vende si Turqi, Greqi dhe Serbi. Numri i bullgareve qe vizituan Belgjiken u rrit me 40% dhe me 20% numri i atyre qe vizituan Maqedonine. Nderkohe renie shenuan vende si Mbreteria e Bashkuar, Spanja, Franca dhe Republika Çeke. Ne krahasim me prillin e 2017-s, ka pasur nje rritje prej 20 % per udhetimet e biznesit dhe per udhetimet rekreative. Instituti Kombetar i Statistikave publikoi edhe nje rritje prej 10% te numrit te te huajve qe vizituan Bullgarine ne muajin prill, ne krahasim me te njejten periudhe nje vit me pare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist