Brukseli është gati për të prezantuar “pasaportën jeshile”

Written by on 17/03/2021

Në kuadër të përpjekjes për të rritur industrinë e turizmit. Brukseli do të paraqesë propozimin e tij për një certifikatë vaksinimi në të gjithë Bashkimin Europian. E njohur me emrin si “Pasaporta Jeshile”, ajo do të projektohet për të lejuar evropianët të udhëtojnë përsëri të sigurt. Aktualisht pasaporta do të tregojë nëse dikush është vaksinuar me një vaksinë të aprovuar nga Agjencia Evropiane e Barnave. Po ashtu do të tregojë çdo rezultat negativ të marrë nga testet COVID-19, si dhe ata që janë shëruar më parë nga virusi.

Israeli Foreign Ministry: No Date Set for Int'l Travel as 4M Vaccinated -  The Media Line

Pasaporta konsiderohet si një mekanizëm i mirë për të rritur besimin e njerëzve se udhëtimet mund të rifillojnë në mënyrë të sigurt./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist