Britania publikon objektivat ne turizem ne vitin e “Brexit”

Written by on 21/01/2019

Britania publikon objektivat ne turizem ne vitin e “Brexit”

Britania synon te fitoje me shume se 23 miliard pound brenda ketij viti
nga industria e turizmit. Deri me tani fushatat qe ka pergatitur Visit
Britain jane shperndare ne shume shtete te kontinentit europian
perfshire edhe rusine. Edhe pas zhvillimeve te Brexit pritet qe numri i
turisteve kete vit ne Britani te rritet me 5.5% dhe vizitoret me te shumte
te jene europiane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist