Britania ndalon oret analoge!

Written by on 26/04/2018

Britania ndalon oret analoge!

Oret analoge do te hiqen nga sallat e provimeve  ne Britani dhe do te zevendesohen me ato dixhitale pasi adoleshentet nuk dine ta masin kohen me to. Pajisjet dixhitale pritet te vendosen ne klasat e provimeve pasi nxenesit jane ankuar se e kane te pamundur te masin kohen me oret analoge. Profesoret kane thene se nxenesit duhet te jene te relaksuar ne provim dhe stresi nga mos llogaritja e kohes mund te ndikoje keq tek ata. Nderrimi i oreve eshte propozuar si mase parandaluese qe nxenesit te mos pyesin vazhdimisht per kohen gjate provimeve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist