Britania i thotë “lamtumirë” Vitit të Ri!

Written by on 17/12/2020

Asnjë person nuk do ta festojë Vitin e Ri në pub apo lokale, pasi qeveria në Britani vendosi për mbylljen e tyre në orën 23:00. Johnson paralajmëroi britanikët që të mos bëjnë plane për festa me miqtë dhe të mos mblidhen gjatë natës. Ai ndaloi gjithashtu grumbullimet e mëdha në ambiente të hapura.


Current track

Title

Artist