Britania e Madhe ndërmerr nismën e pazakontë për emigrantët!

Written by on 10/12/2019

Në Birmingam, Britani e Madhe ka nisur një aktivitet që synon sigurimin e e sa më shumë biçikletave për të gjithë ata që nuk mund ta kenë një të tillë. “Bike” quhet projekti që ka marrë përsipër aktivitetin  I cili merr biçikleta të përdorura dhe i dhuron kryesisht për azilkërkuesit. Udhëtimi me autobus, kushton më shumë sesa azilkërkuesit mund të përballojnë me shumën javore që marrin. Projekti është mbështetur nga shoqatat e çiklistëve dhe motorëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist