Brezovice, qendra e skive ende e mbyllur per vizitoret!

Written by on 30/01/2019

Brezovice, qendra e skive ende e mbyllur per vizitoret
Qendra e skijimit ne Brezovice e cila u mbyll per disa dite per skijim pas
aksidentit ne te cilin humbi jeten zevendes ministri i Kosoves Arian Daci, ende
nuk eshte e lire per qarkullim. Kjo per shkak se rreziqet nga orteket ende jane
prezente dhe per te siguruar jeten e qytetareve kjo qender po vazhdon te jete e
mbyllur per vizitore. Qendra eshte nje prej me te frekuentuarat e skive ne rajon
duke u kthyer ne nje pike te rendesishem te turizmit dimeror ne Ballkan.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist