Brazili fokusohet tek turizmi i dasmave dhe biznes!

Written by on 01/05/2018

Brazili fokusohet tek turizmi i dasmave dhe biznes

 

Brazili ka prezantuar drejtimet e reja ne te cilat do te fokusohet industria vendase e turizmit. Sipas te dhenave te fundit turizmi i dasmave dhe turizmi biznes do te jene dy prioritetet e autoriteteve te turizmit ne kete destinacion. Pas nje 2017 te mbyllur mire fushatat promovuese per keto sektore do te shtrihen kryesisht ne kontinentin europian. Kete vit pritet qe nga Europa te udhetojne ne Brazil mbi 8 milione turiste. Tregjet kryesore mbeten Franca, Gjermania dhe Britania. Bordi turistik i Brazilit po promovon destinacionet me te pershtatshme per zhvillimin e ceremonive martesore si dhe ato per zhvillimin e takimeve e konferencave.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist