Bota do të ketë një qytet të ri dhe ju mund të jetoni aty nëse do të paguani !

Written by on 23/12/2019

Një grup aktivistësh në Kaliforni zbuluan planin e tyre për të krijuar një qytet privat 3 miliardë dollarë.Nisma është ndërmarrë për të siguruar akomodimin e 150 mijë njerëzve të pastrehë. “Citizens again” do të jetë proces i shpejtë dhe më i efektshëm nga ata që kanë patur politikanët.Grupi planifikon që të jetë një ndërtesa me 16 kate, duke u siguruar banorëve gjumë të qetë dhe dushe private. Plani i qytetit është një nga shumë alternativat që po paraqiten për të luftuar krizën e të pastrehëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist