Bosnja dhe Hercegovina mirëpret turistët amerikanë!

Written by on 08/06/2021

Bosnja dhe Hercegovina është e hapur për turistët amerikanë, megjithëse një test negativ PCR për COVID duhet të bëhet jo më shumë se 48 orë para mbërritjes.

 

Vendi po këshillon turistët të ndjekin udhëzimet e distancimit shoqëror dhe të mbajnë maska kur distancimi social nuk është i mundur./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background