Boris Johnson i vendosin ultimatum: Rihap turizmin!

Written by on 19/02/2021

Këshilli Botëror i Udhëtimeve dhe Turizmit i ka dërguar një letër të hapur kryeministrit të Mbretërisë së Bashkuar Boris Johnson, duke i kërkuar atij të mbështesë planin e rimëkëmbjes për sektorin e udhëtimeve. Letra parashtron katër parime kryesore të nevojshme për të rivendosur në mënyrë të sigurt lëvizjen ndërkombëtare.

Image result for boris johnson

Së pari heqja e kufizimeve dhe lëvizja e sigurt e njerëzve, së dyti vlerësimi i rrezikut bazuar në udhëtarë individualë, së treti përforcimi i protokolleve të shëndetit dhe higjienës dhe së fundmi, sigurimi i një pakete të madhe mbështetëse nga qeveria drejt sektorit të turizmit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist