Bora Zukali, Kryetari i shoqatës Vatra e Shqiptarëve në Stamboll

Written by on 05/01/2021

I ftuar sot në mëngjes në “Boeing 104.6” në Premium Channel dhe Radio Travel ishte dhe Bora Zukali, Kryetari i ShoqatësVatra e Shqiptarëve në Stamboll. Ai foli për lidhjen e fortë dhe historike që kanë shqiptarët e stambollit më Turqinë dhe për origjinën e tij nga Kolonja e Shqipërisë. Bora ka lindur në Turqi, por kurrë se ka hequr nga mendja vendin e tij të origjinës, Shqipërinë. Ai ndau ekperiencën e tij personale të të jetuarit në Stamboll, si dhe dha idetë e tij për vendet më interesante për t’u parë nëse shkoni për herë të parë në Turqi. Në fund, Bora tha se do dëshironte që tani të ishte në Shqipëri, pasi në vendin tonë “e thërret gjaku”.


Current track

Title

Artist