Boing pergatitet te mposhte Airbus per porosite e vitit 2018

Written by on 22/12/2018

Boing pergatitet te mposhte Airbus per porosite e vitit 2018
Boeing duket gati te mposhte rivalin european Airbus, per porosite e avioneve ne vitin 2018, me nje diference shume te madhe, pasi perfundoi dy marreveshje miliarda-dollareshe Nigeria’s Green Africa Airways dhe Saudi Arabia. Aeroplan-beresi me i madh ne bote ka pritur pothuajse 690 urdhra neto per prodhim aeroplanesh deri ne fund te nentorit, qe eshte edhe muaji i fundit i plote, i raportuar, duke tejkaluar 380 porosi totale te Airbusit. Boeing dhe Airbus jane perfshire ne nje gare te ashper per shitjen dhe rinovimin e avioneve me te dyja palet qe kane pretenduar cilesi superiore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist