Bjeshkët në Kukës, më të frekuentuarat nga turistët izraelitë!

Written by on 30/07/2021

Bjeshkët e Kukësit janë kthyer në destinacionin më të ri për turistët izraelitë, të cilat po vizitojnë Shqipërinë gjatë këtij sezoni turistik. Shifrat tregojnë se gjatë muajve qershor-korrik rreth 150 turistë izraelitë kanë vizituar Bjeshkët dhe Drinin e Zi në Ujmisht.

Të tjera destinacione të frekuentuara nga turistët vendas dhe të huaj janë Shtegu i Ngjyrave, Gjallica dhe Bjeshkët e tjera të Kukësit si Vajvoda, Kroi i Bardhë, Kallabaku, Guri i Mëngjesit dhe Pikllima./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background