Bizneset gjermane ulin pritshmerite nga Shqiperia

Written by on 09/04/2019

 Bizneset gjermane duket se kanë ulur pritshmerite per situatën ekonomike të vitit 2019 ne Shqiperi. Referuar anketimit të kryer në kuadrin e projektit të përbashkët të Dhomave Gjermane të Tregtisë në Europën Qendrore dhe atë Lindore, rezulton se 51 % e tyre e mendojnë keq, 36 % e mendojnë kënaqshëm ndërsa vetëm 13 % e mendojnë mirë. Ajo që vihet re është se ka një shtim të pesimizmit të bizneseve krahasuar me një vit më parë ku 39 % e mendonin keq situatën ekonomike, 42 % e shikonin kënaqshëm dhe vetëm 19 % e mendonin mirë.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist