Bisnezet turistike prej dites se sotme duhet te vendosin depuratoret per ujrat e ndotura!

Written by on 01/06/2018

1 qershori eshte dita kur do te nisin aksionet per verifikimin e pajisjes se bizneseve buze detit me depuratoret e ujit dhe ndeshkimet e atyre strukturave qe derdhin ujrat e ndotura ne det. Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi beri dje thirrjen e fundit per te gjitha bizneset qe i derdhin ujerat e patrajtuar ne bregdet apo ne shtreterit e lumenjve. Ministri Klosi theksoi se asnje nga subjektet qe shkelin ligjin nuk do te tolerohet ne kohen ku mbi 800 subjekte nuk kane leje mjedisore, duke ushtuar aktivitet ne kundershtim me ligjin. Sipas tij ne bashkepunim me ministrine e Infrastruktures jane pergatitur standarde te reja per lejet mjedosre te cilat do te sjellin ndryshimin e situates persa i perket shkarkimit te ujerave te zeza ne det, lume apo liqen.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist