Bien me 70% udhëtimet turistike në Turqi!

Written by on 24/03/2021

Ardhjet e turistëve të huaj në Turqi kanë rënë pothuajse me 70% në shkurt, krahasuar me vitin e kaluar. Duke shtuar shqetësimet për sezonin e festave të këtij viti, udhëtarët nga Britania e Madhe, një nga tregjet më të rëndësishme të Turqisë, do të përballen me gjoba të majme në legjislacionin e ri të dizajnuar për të parandaluar udhëtimet jo-thelbësore.

Economy Class | Uçuş Deneyimi | Türk Hava Yolları ®

Turistët që kanë mbizotëruar në muajt e parë të 2021 ishin nga Rusia, Irani dhe Iraku, por vendimi i fundit nga Britania e Madhe ka vendosur në rrezik sezonin në Turqi./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background