Biden nënshkruan porosinë ku kërkon maska për udhëtarët

Written by on 22/01/2021

Veshja e një maske fytyre së shpejti do të kthehet në ligj për udhëtarët ndërshtetërorë në Shtetet e Bashkuara, sipas një urdhri ekzekutiv të nënshkruar nga Presidenti Joe Biden. Urdhri vlen për aeroportet dhe aeroplanët, trenat, tragetet, autobusët ndërqytetës dhe transportin publik. CNN raporton se kjo është një direktivë edhe për disa agjensi për të kërkuar veshjen e maskave të caktuara në përputhje me udhëzimet e Qendrës për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve.


Current track

Title

Artist