BERZH mbeshtet rehabilitimin e kalatave ne portin e Durresit

Written by on 28/08/2018

 

Kalatat 1 dhe 2 te portit me te madh te vendit do te behe shpejt pjese e je projekti rehabilitimi. Konfirmimin e dha Presidenti  i BERZH qe vizitoi se fundmi portin e Durresit. Ai u prit nga drejtori i Pergjithshem Ekzekutiv i Autoritetit Portual Durres si dhe kryetari i Keshillit drejtues te APD. Presidenti i BERZH-it, shfaqi mjaft interes per projektet qe do te zbatohen ne portin e Durresit, duke u ndalur veçanerisht ne projektin mbi rikonstruksionin e kalatave 1 & 2. Gjate takimit qe u zhvillua ne Drejtorine Ekzekutive te APD u diskutua edhe mbi prioritetet dhe strategjite per zhvillimin e metejshem te portit te Durresit.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist