BERZH mbeshtet projektet e zhvillimit te turizmit ne vend

Written by on 03/07/2018

BERZH mbeshtet projektet e zhvillimit te turizmit ne vend

BERZH tha se po shqyrton dhenien e nje kredie sovrane deri ne 60 milione euro (69,4 milione dollare) per financimin e projekteve ne infrastrukture dhe turizem ne Shqiperi. Kredia do te ndahet ne dy keste nga 30 milione euro secili dhe eshte pjese e programit te infrastruktures qe mundeson turizmin ne Shqiperi. Programi do te bashkefinancohet me nje grant te BE-se prej 40 milione eurosh qe do te perdoren, nder te tjera, per rehabilitimin e vendeve te trashegimise kulturore dhe natyrore dhe do te vihen ne dispozicion permes Instrumenteve per Ndihmen Para-Anetaresimit.

berzh

The Euro Symbol in front of the European Central Bank in Frankfurt, Germany


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist