Berati teper i preferuar, vetem ne gusht 15 mije turiste!

Written by on 27/08/2018

 

Berati ka qene nje nga qendrat me te vizitueshme kete sezon veror nga turiste te natyres dhe ata te turizmit kulturor. Nga te dhenat e Drejtorise  Rajonale te Kultures Kombetare ne Berat, vetem gjate muajit gusht eshte vizituar nga 15 mije turiste. Vec vizitoreve vendas kete vit ne numer te larte kane qene edhe turistet e huaj nga vendet skandinave por se fundmi edhe nga Polonia e Cekia. Vec qytetit ne brendesi, kanionet e Osumit kane terhequr me shume turistet.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist